Get Adobe Flash player
Tjen penge til din klub,
forening eller skoleklasse

Sælg skrabelodder

Skrabelodder med spejder motiv

 

Tjen godt kr 6.000,- på at sælge skrabelodder

Hvis I sælger 500 standard skrabelodder til en udsalgspris på kr. 25,- pr skrabelod. Så vil det give jer en indtægt på godt kr. 6.000,-. Vi sørger for alt vedrørende Præmier. Så med lidt indsats fra jeres side tjener I godt kr. 6.000,- på en weekend. Det er overhovedet ikke umuligt at sælge 500 lodder på en weekend.

 

Tjen godt kr 12.000,- på at sælge skrabelodder

Er I lokaliseret i eller i nærheden af en lidt større by, vil I kunne sælge 1.000 lodder eller flere. Det vil altså kunne give jer en indtægt på intet mindre end godt kr. 12.000,-! Der er ikke mange andre indtægtskilder der er så attraktive for en forening. Hvad mener I selv I kan sælge? Hvor mange er der i foreningen der kan hjælpe med at sælge skrabelodderne? De første 10 lodder er allerede solgt pr mand til familie og venner. Prøv at gange op...

 

Skrabelodder med klub motiv

Sælg skrabelodder hele året

Dette kan I gøre til en tilbagevendende begivenhed, evt. hver måned eller 4 gange om året. På den måde sikrer I jer en god fast indtægt løbende hele året. Skrabelodderne kan sælges hele året, der er ingen sæson der er bedre eller dårligere. I kan også sagtens sælge skrabelodder samtidigt med julekort, det ene udelukker ikke det andet. Kr. 6.000,- fire gange om året. Det er kr. 24.000 ekstra om året til jer!

Kontakt os endelig for at høre hvordan vi kan hjælpe jer med at komme i gang med at sælge skrabelodder og tjene penge til gode formål!

 

Hvordan sælger vi skrabelodder?

Der er mange steder hvor det er ideelt at sælge skrabelodder, man kan gå fra hus til hus, eller når der er en større begivenhed i klubben... Man kan også spørge lidt rundt i den nærmeste familie.

 

Skrabelodder med jule motiv

Hvad kan man vinde på vores skrabelodder?

De lodder der er præmier på er har et pålydende på 1.000.-, 500.-, 300.- eller 200,- som er de beløb man får gavekort på. Det dejlige er at der over 100 forskellige steder man kan vælge at handle for inden på www.gavekortet.dk.

 

Hvad gør jeg når nogen vinder?

Det er meget enkelt, på bagsiden af skrabeloddet kan du læse alt om hvordan man skal gøre når man har vundet. Men helt konkret skal vinderen klikke sig ind her på siden og klikke på Har du vundet?, derefter skal vedkomne udfylde kontaktformularen. Læs mere under præmier.

 

Tilladelse

Når I skal i gang med at sælge skrabelodder er det vigtigt at I skire jer en tilladelse fra Politiet. Det er nemt at få en tilladelse og vi hjælper gerne med at udfylde den for dig. Når I får tilladelsen følger som regel et indrapporteringsskema til SKAT hvor gevinstafgift skal indbetales på. Dette udgør kr. 315,00 for hver 500 skrabelodder og kr. 165,00 for 250 stk. juleskrabekalendere. Dette står I selv for.